Studsväder


Ett vårtecken är ju alla studsmattor som poppar upp i trädgårdarna runt omkring just nu. Igår var det dags hos oss och gissa om kottarna var lyckliga! (De har tjatat i några veckor nu...) Vi har en lugn helg på hemmaplan. Utomhuslek, bad i simhallen, grillmiddag med goa vänner, och lite plock på gården. På gymmet blev det ett ryggpass igår och strax ska jag iväg för ett armpass. Idag tar det faktiskt (tror det är första gången) emot lite att bege sig iväg, men när jag väl är där vet jag ju att det kommer bli grymt. Axlar, bröst och triceps är ju ett av mina favoritpass!!
 
Den kommande veckan innehåller höjdpunkter som besök av systeryster o Markus! Skönt med lite extra ledighet också :-). Våren ger ju en sån enorm energikick och jag är tvungen att lista alla projekt jag vill dra igång inför utesäsongen. Mycket målning blir det...Och altanen ska oljas snarast! Sen ska utemöblerna fram så att kvällssolen kan njutas till fullo. Och tänk att bara kunna ge sig ut och springa en sval vårkväll! Här ute i bushen väntar jag på ljusare kvällar och hyffsat torra grusvägar innan jag ger mig ut och springer... Och NU är tiden inne!
Ja,i veckan blir det absolut premiär i löparskorna ;-)

Lägesrapport

Kikar in här igen då det blev ännu mer VAB den här veckan...Samma barn med ny sjuka. Vi ligger under en filt i soffan och bara är. Regnslask ute och vabmys inne :-). 
Jag funderar lite över min fortsatta träningsvecka och hur upplägget ska se ut framöver... Jag trivs så himla bra med träningen på gymmet, trots att den tar mycket tid så ger den mig så mycket tillbaka! Underbar känsla att känna att man faktiskt blir starkare! Det var ju efter att köksrenoveringen avslutades som jag beslutade att ta upp gymträningen ordentligt och jag känner en grym skillnad. 
Mina knän är helt klart bättre och nästa vecka är mitt mål att vara med och leda lite bodystep igen. ÄNTLIGEN! Samtidigt har jag nu övat in nya balancen ( nr 60 är outstanding!!!) och Sh´bamen sitter till 99%. Som sagt. Mycket att hålla igång med, men så kul :-D.
 
 
Kram//E

VAB

 
Försöker mig på att blogga men de bilder jag vill lägga in kommer helt knasigt och så struntar jag i det... Det måste gå lätt och smidigt om det ska hinnas med!! Får bli en instagrambild istället...
 Freja har haft feber sen i fredags och är fortfarande riktigt hängig, stackarn. Själv har jag sjuk abstinens över den ofrivillga träningsvilan :-). Jag får försöka "njuta" av den träningsvärk som sitter i benen sen i söndags,haha. Senaste sjukgymnastbesöket resulterade i stepuppehåll (:-() och benuppbyggnad på gymmet. De senare var såklart underbart då jag nästintill helt uteslutit benträning när knäna känts som värst. Och efter ett lätt (Tyckte jag då) benpass i söndags kan jag nätt och jämnt ta mig upp och ner för vår trapp! Benvilan har satt sina spår med andra ord och nu ska här byggas rumpa,haha!!!
 
Kram//E
RSS 2.0