OJ!

Vad fort det gick! Nu är julen över...Och jag har nästan lust att rensa undan tomtar och ljusstakar redan nu. Meen jag får nog hålla mig till efter nyår iallafall =). 
Var 17 grader i vår boning när vi gick upp imorse så det har eldats i pannan OCH öppna spisen nästan hela dagen. Ruggigt! Men ändå härligt med det kalla, klara vädret. Verkar bli kallt inatt också...Ett stort vedlass är inkört så vi är redo!

Har äntligen fått lite ordning i tvättstugan! När F kom hem från jobbet kunde jag ta itu med oredan ORDENTLIGT.Har rensat ut de kläder som Arvid vuxit ur, tvättat undan all tvätt och organiserat om i garderoben med handdukar och sängkläder. SKÖNT med lite ordning! På ett ställe iallafall, haha.

Imorgon blir det nyårsplanering. Ska bestämma vad vi ska ha på menyn och sen blir det inhandling på kvällen. Vi ska fira nyår hemma hos oss med två nära vänner. Blir festlig mat och dryck, ett nytt sällskapsspel och lite raketer. Ett perfekt nyårsfirande i min mening!
Får se om vi fyrar av någon raket innan Arvid går isäng, det är ju ändå hans första nyår och raketer hör ju till!
Skymtade föresten en TREDJE tand i hans nederkäke idag =).

Kram //E

Grattis kotte!

För idag blir du 9 månader! Det känns som om du lär dig något nytt för varje dag som går, och det är verkligen en spännande tid vi har tillsammans just nu. Du har kommit på att det är väldigt uppskattat att ge mamma och pappa en  en stoor blööt puss när du ligger mellan oss i sängen och myser om mornarna. Och att charma din omgivning är din stora specialitet. Älskar dig så obeskrivligt mycket! Kram //E


Mitt vinterland.

Vilken härlig dag det har varit! Riktigt kallt och klart väder som gör att man bara måste ut och få sig lite rosor på kinderna.
Bilderna kommer från förmiddagens långpromenad.


Min skatt sov sött i vagnen.//Elin
RSS 2.0