Sista april...

...Har varit lugnare än någonsin. Efter helgens intensiva men underbara utbildning i SH´BAM skrek kroppen efter vila. OCH tid tillsammans men mina små kottar.  (BTW. Vi klarade utbildningen!!!)
Vi har premiärgrillat med fina vänner och äntligen fått träffa deras lilla färsking. 2,5 kg bebis! Den minsta människa jag någonsin sett!! Herregud... Man blir bara så lycklig över hur fantastiskt det är med sådana små mirakel.
Nu chillar jag med ett glas rött och älsklingen intill. Imorgon är vi lediga hela familjen men snart börjar en ny tid. Två arbetande föräldrar och två dagisbarn. Spännande!
♥♥♥
Kram//E

Övning

image description
Moi, med kanske Östhammars blekaste ben ;-) men skönaste skorna!

Övar inför helgen då jag och Ellen drar på utbildning! Ska bli sååå himla skoj!!! Alltså en verklig utmaning för min del men rörelseglädjen i det här konceptet är GRYM. Cha cha-steg, Bollywooddans, skaka boobisar och rumpa -  SH`BAM here I come!

♥♥♥
Kram//E

6 km

Gav mig på morgonträning även denna onsdag vilket resulterade i 6 km innan det var dags för sjukhustid. Nu har jag ätit rökt lax till lunch och fått veta att magsjukan härjar på dagis... Peppar, peppar låt oss slippa! Utbildning i helgen och allt!!

Längtar något oerhört till min klipp o sling tid nu. Utväxten är inte att leka med,haha!

Kram//E

RSS 2.0