Höstblåsor

I veckan har både Arvid och Freja haft blåsor i munnen och på tungan. Sjukt jobbigt men det har gått över snabbt och de är nu helt krya. Så idag var det min och F:s tur...Och då har det inte räckt med munblåsor. Vi har även fått några få på händer och fötter + att jag har haft lit.e feber. När jag googlade våra symtom hittade jag rätt direkt. Ingen tvekan om att det var höstblåsor i drabbats av. Bara under eftermiddagen har mina blåsor spridit sig ut över tungan och jag får flash backs från i somras... Någon av er läsare som har erfarenheter av höstblåsorna???
Verkar vara typiskt "dagisvirus" som är vanligast hos barn, men det bet visst på mig och F iaf.

Vi hade en såå himla lyckad dag i Stockholm igår! Lekland för "killgänget" och vi vuxna lekte loss vi med :-). Synd bara att vi saknade en familj! Vi brudar kunde fortsätta dagen med shopping i Kista galleria och det kändes oerhört lyxigt. Vi shoppade loss kan jag lova! Jag kom hem efter 22.00 så det blev verkligen en heldag. TACK familjen H/A och A för en riktigt härlig dag!

                                                                                        ♥

                                                                                   Kram//E

Huset fullt


Minstingen Elis!

Den här fredagen har verkligen gått undan. På eftermiddagen kom familjen Jansson/Jönsson från Åkersberga och jag fick chansen att klämma lite på deras nytillskott Elis, en riktig liten goding som ni ser ;-).

Imorgon blir det en tripp till Lek och bus-landet i Sthlm. Vi ska packa iordning inför detta och sen såklart mysa in helgen ordentligt. Min hals svider men det har iaf inte blivit värre...Mina nya magövningar kan göras trots det och herregud, det verkar fungera!!!
(Efter FEM dagars intensivt utövande och sambo med skeptiskt höjda ögonbryn,haha)


Kram//E

Skit dag...

...Kort och gott...Rökfyllt hem, allt luktar och det sticker i ögonen, dörrar och fönster öppna, tvätta, tvätta, tvätta, vara utomhus hela dagen med två stackars halvförkylda kottar, jag = PMS-monster som exploderar för ingenting!

Snart drar jag till jobbet och jag kan bara hoppas att dagen inte fortsätter i samma anda. Jag har hört att om man bara börjar le stort så kan man lura kroppen/huvudet att man faktiskt ÄR glad. Ska genast testa!

                                                                               ♥
RSS 2.0