Vinterskor till barnen - check!


Klockan börjar närma sig 20.00 och det är tid att träna step. Börjar komma in i en härlig rutin med detta nu :-). (Även om jag inte kommer träna lördagskvällar när jag väl kan passet) :-)
Underbart att avsluta dagen med att svettas som en gris, duscha och sen bara vila ut framför tv:n.

Jag måste visa några av dagens bakluckefynd också. Vinterskor till Arvid och Freja, båda paren för en hundring och hur fint skick som helst! Jag köpte Vikings vinterkängor till Arvid förra vintern (Till det lite mer saftigare priset 650:-...) och de var super! Så nu är en sak avbockad inför kidsens vinteroutfits.

Kanske visar några fler fynd senare. Mestadels barnkläder (som vanligt) men lite annat blev det med. Tur att jag inte visar de mängder barnkläder jag köper där varje lördag,haha. Egentligen har de kläder så det räcker och blir över, men det är verkligen min last...Sen gör det ju inte så stor ekonomisk skada när man shoppar för de låga priserna som gäller på loppis ;-).
Kram//E


Kalaslördag


Jag har varit på Bakluckan där rekordmånga försäljare var på plats. Jag fyndade hur mkt som helst! Nu håller familjen på att göra sig iordning för kalas. 70-årskalas i Hallstavik. Dusch och finkläder sen drar vi :-).

Kram//E


Helg + semester = sant

Stört omöjligt att fota barnens rum som jag vill... Men ni får hålla till godo med detta. Vi är jättenöjda med den turkosa färgen! Nu ska vi få upp lite mer saker på väggarna bara.
Lyckades plocka iordning i expediten för en sekund men sen var Freja där på direkten. Det gäller att snabba sig om man ska hinna dammsuga och torka golvet,haha. Briotågbanan är Arvids favorit och den ockuperar också golvet jämt nuförtiden. Ja, allt lite huller om buller är det men barnen älskar det, och det är ju huvudsaken :-)

Docksängen (loppisfynd) fick Arvid av mormor förra sommaren men den kan vi knappt ha stå framme. En docka "modell för tung" river då ur lilldockan och sängkläder för att själv ta plats. Så även idag :-). Hon har inte riktigt hajat grejen med den,hihi.


Vi har inlett helgen på bästa möjliga sätt. En lååång fredagsmiddag, följt av familjemys i sängen. När kottarna tussat in blir det bodystep för andra gången idag. Jag kan halva passet iaf... Bara att kämpa vidare!

Trevlig helg på er!!Kram//ERSS 2.0