ARVID


Idag har Arvid namnsdag!! Vi firar inte namnsdagar mer än kanske en god fika, men nu har jag faktiskt kommit över en sak som vår son verkligen vill ha...Passande nog just till hans namnsdag! Får återkomma om detta i ett senare inlägg ;-)

Grattis världens bästa Arvid!!!Kram//E14 månader
Herregud. Då har det gått TVÅ månader sen den här donnan fyllde 1 år! Vår älskade lilla "humörsvängning, som aldrig riktigt har nåt mellanläge. Antingen är man glad som en lärka, eller arg som ett bi,haha. Oftast det förstnämnda som tur är... Men ungen vet precis vad hon vill och blir skogstokig om det inte går just så!

Nu är det så kul att se hur hon börjar gå mer och mer. med knutna små händer och armarna uppdragna i brösthöjd balanserar hon fram. Mycket försiktigt och kontrollerat. Barn, även syskon, kan ju utvecklas hur olika som helst men det roliga är att Arvid och Freja lärde sig krypa vid 9 månader och gå vid 14! Sen lärde de sig på helt olika sätt, Arvid gick ut efter möbler väldigt länge medan Freja har kört på att bara stå, men utan stöd.

Freja älskar andra barn! Att hämta storebror på dagis har därför alltid varit populärt. Och babycafeet såklart! men man får vara med för rätt som det är kan humöret slå till... ;-)

Vad vi älskar vår finaste lilla tjej!Kram//EShopping till kottarna!I helgen spanade vi in Gränby centrums invigning och kom hem med nya windstopperjackor, skalbyxor och skor. (En grymt bra helg att shoppa höstnytt med erbjudanden och clubdagar!)

Arvids hummelskor i stl.27 uppplevde jag som stora och klumpiga men jag var visst lite fel ute...Efter att vi mätt hans fot blev vi rekommenderade att köpa stl.28 (!) till honom! Och jag som precis ställt undan hans kavatskor. I stl.25...Jaja, nu har han två par bra skor att välja mellan. De skor vi köpte lär han kunna ha i vår också och det är ju alltid ett plus. Välkommen höst!

                                                                                        ♥

                                                                                    Kram//E
RSS 2.0