Snart ledig!

Just nu känns min kropp belastad till max! Foglossningen värker i ljumskar och höfter/rygg, Det är tungt att andas och ibland måste jag t.om stanna upp för att hämta andan! Allt är så ihoptryckt känns det som. Toktäppt i näsan och sammandragningar som pressar på lillbebben. Gissa som om jag ser fram emot ledigheten nu! Då kan jag lyssna mer till kroppen och vila när det behövs. Underbart! Jag är så glad att jag sover bra trots allt :-)
...Snart vecka 36 och nästan bara månaden till bf! Till helgen ska det gipsas gravidmage ♥

Kram//E

Till lilla mor!Grattis mamma på mors dag! Denna helg,mitt i flyttkaos,trappstäd och feng shui tänker jag på dig,fina mamma♥. Och jag tror allt kommer ordna sig jättebra med lägenhet och allt! Så fort du fått boa in dig och möblera om några ggr (som du brukar) kommer det bli mysigt och hemtrevligt, sådär som bara du kan få till det mamma :-).

Och om det skulle börja klia alltför mycket i dina gröna fingrar är du alltid välkommen till vår vildvuxna trädgård!

Älskar dig! Kramar äldsta dotra

Ensamt...

En lördag i ensamhet. Arvid tussar, helt slut efter lek med kusiner och barnvaktning av snälla faster K. Ett tag var jag påväg att gå isäng samtidigt som honom, men efter en arbetsdag känns det skönt att få lite gjort hemma med...
Har hängt tvätt, tvättat ännu en maskin (lite bebiskläder!) och ska nu mysa med lite räkor. Vila upp mig inför ännu en arbetsdag! F har återträff sedan nian och kommer nog hem när jag sover sött.

En ny gravidkrämpa har dykt upp denna vecka. Halsbränna! hoppas den slippa ikväll, men har haft de tre senaste kvällarna nu...Och "nervhuggen" i ljumskarna kommer allt oftare. Svårt att beskriva dessa men när jag går så kommer smärtan helt oförberett och gör överj*vligt ont! Det känns som benen ska vika sig. Glädjer mig åt att dessa tecken bara visar att det närmar sig...Snart juni och bara EN månad to go!

Kram//E
RSS 2.0