Snabbt hej

Bild från vårt nuvarande arbetsområde under tapetseringen i söndags. Nytt räcke igår och idag, golvet! Bilder på det senare...

Ögonen grusas men vi lägger lite golv till innan vi tar natt. VAD vi kämpar kan jag lova! Sen i söndags har vi jobbat från barnen somnat vid 19 till midnatt. Sen stupar vi isäng! Den kommande helgens långledighet är efterlängtad, då kan vi ta det liite lugnare och kanske klämma in en kopp kaffe i våra mastodontarbetspass :-).

Ska försöka köra en bättre bildupdate när jag får tid!


Kram//EEn månad kvar...


Tills vår lilla böna fyller 1 år! 11-månadersdagen idag alltså och Freja utvecklas i en hejdundrande fart. Man slutar liksom aldrig förvånas över hur smarta/mycket de faktiskt förstår, trots att man tycker att de är så små.

Telefonens funktion har hon full koll på och pratar både under riktiga telefonsamtal och på låtsas. Gulligt! Hon vill oftast upp och stå, då med hjälp av möbler i lagom höjd. Det där med att ta steg med stöd är inte alls intressant ännu. Nä, båda fötterna stadigt på golvet ska det vara! Sen har hon blivit väldigt kramgó på sistone. Tar ett ordentligt tag runt halsen på en, och kramar och gosar :-).

Bloggen är lite smått havererad som ni ser. Allt är mitt eget fel och jag har varken tiden eller orken till att fixa till den... Så ni får dras med den i detta utseende ett litet tag till. Vi pysslar med det nya trappräcket och ska snart börja lägga golv. Spackeldammet är ett minne blott. GUUUD så skönt det är!

Kram//E
Klippt!

 

 

 

...Eller ja, snarare snaggat. Arvid var riktigt långhårig men idag fick mamman raka av till lagom längd, helt utan protest. Han är så fin vår lille gosse!!! Han fick prova sina nya kläder, de han kommer ha på dopet imorgon, och var så stolt. Moster Emma kom över på kvällen och då "manekängade" han för henne också:-).

Ska försöka komma isäng i tid inför den fullspäckade morgondagen...God natt!

Kram//E

 

RSS 2.0