Klänning

För ett tag sen sprang jag på den här übersöta klänningen till Luttan! Finns på H&M från stl.86-122 och jag tror den kommer väl till pass till sommarens festligheter. På 2-årskalaset, lillHeddas dop ;-) eller kanske på ett bröllop??? I lördags på Bakluckan köpte jag till en vit långärmad kofta, typ boleromodell för hela 10:-. En kalasoutfit som heter duga! :-D.
♥♥♥
Kram//E

1 kg

Å vad jag trivs utan mitt långa hår! Så pass mkt att jag redan längtar till nästa frisörbesök. Då blir det ännu kortare!!!
Som det känns nu iaf... ;-). Bara en sån sak som att ha uppsatt(vilket jag har typ jämt) huvudet känns minst ett kilo lättare!

Kram//Elin

 

Uppladdning?

Imorgonkväll är det Blodomloppet i Uppsala och jag ska springa 5 km. Jag har inte sprungit sen vårruset för en vecka sen pga strejkande mage så det blir spännande att se om jag kan hålla samma tempo som då... Kanske inte den bästa uppladdningen med bodypump + bodystep ikväll men jag tänker att 5 km faktiskt inte är sååå långt. Bara att bita ihop och pina sig så hårt det går och så får det bära eller brista! (Brista = håll för min del. Jag kan få sådant håll att jag inte kan stå upprätt!). Belöningen är ju känslan efteråt och picknick med laget. Målet är att inte komma över 25 min :-).
OBS! F försvarar titeln som stormästare på Mix Megapol imorgon strax efter kl.07.30. Lyssna och håll tummerna!!!!!

Kram//E
RSS 2.0