2 år!

 
 
 
 
Idag fyller Frejalutt 2 år! Hon fick sin stora present redan igår och tur var väl det. Idag är det absolut inget hoppväder! Vi har uppvaktat med cupcake och välling och Arvid har gett paket med Bamsegosedjur, bamseflaska och bamse-cd. Nöjd liten 2-åring här! ;-).
 
♥♥♥
Kram//E
 
 
 
 
 

Aktivitet

 
Det råder full aktivitet hemma hos oss! Arbetet med balkongräcket har tagit ordentlig fart och flyter på sådär bra precis som det ska! Jag och älsklingen byggde på ända till tolvsnåret igår och idag kör vi vidare med målning som slutmål :-). Samtidigt laddar vi inför helgens 2-årskalas och bakar tårtbottnar, cupcakes med rosa fluff, Leilas kanelsnurror och annat smått o gott... OM det mot förmodan blir lite tid över kikar jag in med en bild på min outfit till helgen. Då blir det nämligen även galej i form av 40-årsfest! Ha en bra (Och solig!!!!) dag!
 
Kram//E
 
 
 
 
 

Vår dag på Kolmården

 
 
 
 
Vilken dag vi fick på Kolmården! Det spåddes regn i mängder så vi behövde inte direkt trängas eller köa någonting :-). Dessutom kom det bara några droppar regn på hela dagen! Vi åkte linbana över djurparken, klappade kameler, såg delfinshowen och fascinerades såklart över alla djur! Barnen lekte loss i Bamses värld, åkte småbilar och Arvid vågade åka bergodalbanan! Ja, Kolmården får toppbetyg av oss och om det inte vore för den sunkiga stugan vi övernattade i hade vi nog stannat ännu en dag :-).
 
♥♥♥
Kram//E
 
 
 
 
RSS 2.0