Nattinatti

Dripp dropp


Min lediga dag är till ända (Den enda på 11 dagar!!) och jag har kunnat ladda batterierna till max! Världens skönaste väder och ljust nästan ända till kl.18.00. Jag var sugen på att åka till gymmet för lite löpning men vilan behövs så jag fick hålla mig hemma... Imorgon blir det övning av nya pass + pump som avslutning så att träna idag vore korkat. Kan ju knappt räta ut armen pga triceps-stackarna :-).
Förkylningstidernas kulmen märks tydligt på dagis men *peppar, peppar*  vi har klarat oss väldigt bra än så länge. Freja hade feber i helgen och har en envis hosta men vi hoppas att resten av familjen klarar sig ifrån det...
Nu ska jag försöka slita mig. Måste isäng!

Update: Typ 1 timme senare vaknar Kotte med feber och misstänkt öroninflammation. Crap!
Kram//E

Skottdagen

Alfabet
Fin ABC-poster från ISA form. Arvid är bokstavsfrälst så en sån här blir det till 4-årsdagen!Promenadredo.


Vi har varit på en solig promenad och nu efter lunchen slappar jag! Behövde verkligen en lugn stund och bläddrar i Stadiums vårkatalog. Skönt öm i kroppen efter gårdens gym/löpning och grym träningsvärk i triceps!!
Nope, nu vill jag ut i solen igen. Lite färg i ansiktet skulle inte sitta fel :-)
Kram//E

Träning v.8


Gammal bild men påminner om min hårstatus idag... Läget är akut! Klipp och sling wanted!!! :-)Måndag: Gym-Axlar,Bröst och triceps + Bodystep
Tisdag: Löpning
Onsdag: Vila
Torsdag: Bodypump
Fredag: Bodystep
Lördag: Bodystep(kvartal)
Söndag: Bodybalance(kvartal)

En spretig vecka utan någon vidare planering. Men ren träningsglädje! Jag längtar tills jag får en stund över till att kika på dvd:erna jag fått i helgen! Här ska övas nya pass!!!
Målet denna vecka är mer gym (Mina ambitioner är ju att få in 3 gympass/vecka- men shit. Hur ska man hinna med allt!) och som vanligt MER löpning. Det verkar blir mkt varmare framöver och kanske kan vägarna bli isfria även ute hos oss i bushen ;-P.

Kram på er!

                                                                                ♥
RSS 2.0