Små barn som roar sig.

Imorse upptäckte Freja och Arvid nåt kul! En ny polare i en av Frejas leksaker...Denna lite snea, vindögda men mycket söta person roade kidsen så länge att mamman hann dammsuga och torka golvet i köket. Inte fy skam! Varför har inte den leksaken blivit framplockad tidigare? Kanske var det bara nyhetens behag men den lär tas till nästa städdag igen... :-)

Kram//E

Bokstäver!

E som i Elin!

 

Imorse ritade jag upp första bokstaven i familjemedlemmarnas namn och under kvällen har F sågat och jag målat. Det blev även en uggla som jag har tänkt få till i tre olika storlekar till barnens rum! Måste inhandla färg och fler penslar bara innan arbetet kan fortsätta...Tid för pyssel och kreativitet har varit låg på sistone (man kan ju inte hinna med allt man skulle vilja...) så nu känns det kul att ha ett litet projekt :-). Fick ett uppdrag från min pyssliga kusin förra veckan som jag också ska fortsätta med när jag får en "lucka". HOPPAS vi kan slinka in på Täby C och Panduro nästa helg när vi ska fira kusin Agnes! Har några ideér på lager nu...

Kram//E

Bodypump och smoothies

Jag har varit och handlat och passade på att joina pumppasset när jag ändå var där...Min älskade sambo är en klippa som alltid ställer upp och tar barnen när jag tränar (Och det blir ju rätt ofta). TACK!

Jag ska fixa smoothies men har lite svårt att slita blicken från det gripande avsnittet av "Sofias änglas"... Det går inte att hålla tårarna tillbaka. Att livet kan vara så grymt!

Tittar in igen om en stund. Jag och F, eller ja mest F änsålänge, har lite pyssel för oss som jag vill visa :-)

Kram//E


RSS 2.0