Tillvaron...

... Äro lite sprängfylld. Långledig som jag är passar jag på fylla dagsschemat till max. Inte det smartigaste då jag lyckats trippelboka saker till höger o vänster *pust*.
Den här helgen har jag...
* spacklat o slipat + tapetserat matrummet med svärmodern.
* tränat combat med systra.
* bjudit 2 stora ( ja i vårt kök mätt) sällskap på mat. Twice!
* blivit bortbjuden på middag. Twice!
* debatterat till mig en synlig timmervägg i köket.
* åkt pulka med ett glatt gäng.
* firat svägerskan och bjussades på sju sorters kakor o ett snöras.
* dragit lite el i köket.
* planerat o inhandlat förnödenheter till nyårsaftonen.

Sjukt effektiva sista dagar på 2012.
Ikväll blir det forts. följer i köksarbetet. Pirrigt att se det närma sig det färdiga resultatet... Några små ändringar har det ju blivit på vägen :-).
Kram//E

Imorgon blir det combat (moomsigt för axlarna) o filmning!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/863041/images/2012/pic_50e09a469606ee5a781963ee.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/863041/images/2012/pic_50e09a469606ee5a781963ee.jpg" class="image">

Köksbänkar på G!

Oljar bänkskiva på löpande band. Snart får vi hjälp att kapa till allihop. Lite för spännande att göra det själva. Man har ju liksom bara EN chans. Nej, en snickarkapning tackar vi inte nej till 👍

Hej i julstöket!

 
 
Med bara några dagar kvar till jul hade jag hoppats kunna visa bilder på ett kök, lite mer färdigt än detta. Men just nu ser köket ut just såhär! Den här veckan kom alla julbestyr in och köksarbetet har inte fått mer än någon enstaka timme hit eller dit. Samtidigt som jag och barnen har fått jullov arbetar F desto mer och vi har liksom fullt upp med det vardagliga! Lillebror har nästan putsat klart de väggar som ska putsas och sen ser jag fram emot att få bort det värsta dammlagret. Bänkskivor ska oljas, kapas och monteras. Väggskåp och köksö byggas ihop och komma på plats. Sen väntar vi på spotarna till taket och elektriker+rörmokarens sista arbete. Ja, vi har att göra helt enkelt :-).
 
Nu läggs krutet på att komma i julstämning, aktivera buskottarna och planera julhelgen. Idag drar vi till pulkabacken med T och C. Därefter julmatsshopping! Ikväll kommer moster hem också. En fredag kan väl knappast bli så mkt bättre!? ;-)
 
Kram//E
RSS 2.0