Bästa byxorna

Note: Nya köksgolvet i bakgrunden....Finally!!


Jag tog en snabbvända på Lindex igår och kom b.la hem med tre par nya stjärnvelourisar till Freja. Älskar dem! Mjuka, sköna och med muddar som kan vikas upp/ner. Arvid avverkade en hel hög av just denna modell som bebis och Freja har haft dem från stl.56 till 74, men nu köpte jag 80 som borde passa snart. Bodyn fanns på pojkavdelningen men passar likabra till liten tjej tycker jag. Alltid lika kul att handla kläder till de små trots att syftet nog egentligen var att hitta nåt till mamman , men det får bli nästa gång...


Kram//EEn dag i sovrummet

Freja checkar in nya golvet.

På G att bygga byrå!

 

Idag har vi lagt golv i sovrummet. Det gick enklare än väntat så jag tjatade lite på F att vi skulle bygga ihop hemnesbyrån också. Han tyckte att vi skulle vänta med alla möbler tills listerna är uppe, fönstret dröjer nog till april. (därav ingen tapetvåd närmast fönster.) men när vi ändå hade så gott om tid så blev det byrå! (Perfekt, nu kan jag börja flytta kläder!!!)

 

Byrån kändes stor och kommer rymma massor av kläder. Underbart. Nu är jag mer sugen på att flytta än någonsin! I sovrummet återstår nu:

- Golv,taklister

- Nytt fönster

- Sista tapetfixet

- Elektrikerns jobb

- Ny dörr

- Skjutdörrar garderoberna

 

 

Kram//E


 

Rise and shine

Underbart att vakna till strålande solsken! Och spännande att se hur tapetseringen verkligen gick också...Skum belysning och två tokförkylda tapetserare känns riskabelt. Återkommer senare med bilder på kottarnas nya ekipering!

Kram//E


RSS 2.0