Valborg...

Vår lilla uteplats, Före...

Och efter!

Förhoppningen är att vi så småningom ska bygga en altan här men än får vi dras med stenplattorna. Idag när kotte sov fick jag ett ryck och började rensa mellan alla plattor. Ett tufft jobb i gassande sol så nu känns det att solen har tagit!
Lite blommor i våra stora stenkrukor ska placeras här, och sen är detta en given plats när det ska pressas för en snygg bränna ;-) eller bara när en kopp kaffe och en tidning ska avnjutas. Framför uteplatsen finns en liten sandlåda som ska fyllas med finkorig sand. Nu är det snarare grus än sand i den. Arvid fick flera hinkar, spadar och sandleksaker som han kan leka med där snart.

Nu ska vi tända grillen! En massa smarrigt väntar på att få svettas på gallret och jag är redan jättehungrig! Önskar er alla en trevlig valborg.

Kram//E

Ikea till helgen!


På fredag bär det av till Uppsala! Kanske blir det inhandling av inredningen till lekrummet då...Det kliar i fingrarna och jag vill få det klart NU =) , men nu när jag börjat jobba märker man snabbt att det gäller att prioritera all ledig tid. Oftast går den automatiskt till vardagssysslor och städ i hemmet. Och självklart mys med mina älskade killar! Renovering och annat pyssel kommer förstås i andra hand...(Och jag som ÄLSKAR att fixa och dona med sånt!)

Lekrummet, som nu är ett virrvarr av leksaker utspridda över hela golvet, ska det bli ordning i en vacker dag! Inom en snar framtid hoppas jag ;-). Har planer på en kökshörna med en minispis och diskho...När vi hälsade på kusin Thea sist, var Kotte nämligen mäkta imponerad av hennes röda briospis, så det tror jag skulle gå hem hos honom!

Kram//E

13 månader!


Arvid juli -08
Igår blev Arvid hela 13 månader gammal! Oj,vad han börjar bli stor nu killen min...Och gosigare kille får man leta efter! Nu får man både pussar och kramar så fort man ber om det =).

Kram//E
RSS 2.0