Nu är kattungarna här


Alla tre i en hög. Gråspräckliga och nästan på pricken lika!

Duktiga mamman Pelsa!
Igårkväll betedde sig Pelsa väldigt konstigt, så vid förstod att det var på G. Vi gjorde iordning en låda under trappen, fixade kattlåda och mat så hon kunde vara inne under natten, och imorse hade ungarna kommit! Tre små piggelina kissar! Och en som tyvärr var död...Men Pelsa klarar det fint och nu stolt mamma =). Någon som är intresserad av en liten misse i slutet på augusti?? Anna, du är välkommen att kika på dem när du kan!

Kram//E

Träningskläder!Träningskjol med "inbyggda" hotpants under.


Ceriserosa nikejacka som jag inte kunde motså...=)
Dessa kläder, plus ett linne, blev mina i söndags. Det sved i plånboken med SÅ skönt med lite nytt att träna /instruera i!

Kram//E

ARG som ett bi!!!

Ja, så känner jag mig just nu! Måste räkna till tio och tänka på något annat...Kanske en löptur för att avreagera mig!
Det har varit mkt fram och tillbaka med mitt schema sedan jag började jobba efter mammaledigheten. Nu när jag äntligen fått klart för mig hur det ser ut, så får jag ändå en FELAKTIG LÖN!! För lite lön alltså!! Grrr, det GILLAS INTE =( så imorgon blir det en tur till lönekontoret för samtal för att reda ut saken en gång för alla!
Puh! nej jag har ingen energi till övers för sånt här, så nu ska jag försöka tänka på vår inplanerade myskväll imorgon. Då firar vi vår långhelg med massa familjetid tillsammans. En lyxig middag med en god efterrätt ska det bli...Och sedan ett bodypumppass för mig som avslutning ;-)...För det GILLAS!!
Nä,nu ska jag fortsätta rensa i röran härhemma, kanske blir det till att sälja på BAKLUCKAN på lördag, och kanske finns det en kusin som vill haka på?? =)

Kram//E
RSS 2.0