Nöjd

Tåsnuttare.

5 timmars arbete avklarat för den här veckan och jag känner att jag förtjänar helg :-). Nåja det är kul att komma iväg från hem och mammarollen en stund...Och kanske kan den lilla pengen iaf bidra till att tanka bilen i dessa hutlöstdyrasoppa- tider. Idag fick F erfara att det faktiskt finns en spärr som slår av pumpen vid 800:-. Åttahundra spänn!!! Det kan man göra roligare saker för...Men bara så ni vet, 800:- är max. Imorgon ska mitsubishin tankas också. Wiiie...
Men helg iaf, och vi har massor att se fram emot! Teater på biblo, middag med systra+svåger och fönsterleverans. Bådar gott det här!

Kram//EBra start...

Bilder från Arlanda.

 

...På dagen idag! Lämnat Arvid på dagis, slängt massor av skräp vid kommunförrådet, städat i huset, sprungit och duschat. Nu blir det inte många knop förrän jag ska till jobbet! Löpturen kändes rikigt bra, utan hostattacker och andra känningar. Framför allt nu efteråt mår man ju som bäst! lovin it!

Kram//EStora tjejen!

Idag blir vår älsklingsböna 9 månader! Mammas tjej!
Jag och barnen åkte till BVC på eftermiddagen, där det var dags för Arvids 3-årskontroll. Ett spännande möte där jag knappt fick en syl i vädret- Arvids mun gick i ett! Så himla kul och jag, Å och "studenten" som var med, blev ordentligt roade :-). Han fick rita, svara på frågor om olika bilder och hoppa jämfota på golvet, och klarade "treårstestet" galant. Vi bokade även in hembesöket och Frejas 10-månaderskontroll, och det känns bra att ha det avklarat innan flytten :-). Nu är det hög tid att få kottarna isäng!

Kram//E


RSS 2.0