Lördag


Grattis på 11 månadersdagen!!

Tittar på melodifestivalen.Själv...Arvid har gått isäng och Fritz somnade visst också (Han mår inte som han ska)...Tror jag ska göra likadant! Är lite sliten efter heldag i sthlm, och det blir ju samma visa imorgon.

Idag blir Arvid hela ELVA månader! Vårt lilla charmtroll! Vilken lycka att komma hem alldeles trött och hungrig, och mötas av min lilla bebbe som kommer krypandes rakt emot mig, jätteglad! Härligt att vara hemma igen? JA! =)
Han börjar bli mer och mer kaxig när det gäller att resa sig upp och stå. Nu släpper han ibland och står själv i flera sekunder. Mamman nära att spricka av stolthet såklart! Att se sitt barn utvecklas är underbart!
Under kvällsbadet gjordes dock flera försök till att stå upp även i badbaljan, (För det är ju kul när mamman blir alldeles uppspelt, klappar händerna och ger full uppmärksamhet) Men det var faktiskt inte lika populärt (!)...Sötnosen min =)

Godnatt//E

Inte långt kvar nu......Tills kotte får öppna egna presenter. Här är han framme och fingrar på Edvins presenter i söndags. Spännande med paket och snören! Jo, för ettårsdagen närmar sig med stormsteg känns det som! Februari är ju i stort sett redan förbi. Sedan mars, då båda mina pojkar fyller år! Först Fritz sedan Arvid. Har börjat fundera på vad jag ska köpa. Lägger kanske upp en liten önskelista på det jag kan tänka mig falla Arvid i smaken senare=). Fritz present blir desto klurigare...Svårt det där.. Hjälp!, börjar ju snart jobba "på riktigt" också! Nu gäller det att fånga dagen! Carpe diem =)

Idag har jag betalat för "Ulla"-resan. Så nu är det bara att invänta det gyllene datumet för ultimate shopping! Ska bli så skoj! När jag väl var inne på min banksida konstaterade jag att matkostnaderna den här månaden skiljde sig ganska markant från januari månad. Har handlat VÄLDIGT mycket mat denna månad. Bra att man kan se vad man egentligen handlar med sitt kära bankkort. Så lätt att bara dra det och sen inte riktigt veta vart pengarna tagit vägen. Nåja, mina "allergivaror" kostar ju lite extra...Och om det är något som ska kosta lite mer så känns det rätt OK om det är mat ändå. Man måste ju äta. Men nä, nästa månad får jag försöka spara in lite på den fronten tror jag...

Godnatt//E

Flåsigt värre!

Är nyss hemkommen från en rask promenad. Mycket mer energi idag så det var härligt att komma ut och gå min runda. Blev ordentligt varm i hela kroppen och fick t.o.m upp lite flås =) , konditionen är inte vad den en gång varit...Hoppas kunna ändra på det SNART. Men vilken dag! går nog ut snart igen och bara njuter av solen. Kanske kan man få sig lite färg i ansiktet?

Surfar runt på bokrean efter något kul att klicka hem, men ännu har jag inte hittat något...Barnböcker är ju så kul. speciellt dem man känner igen sen man själv var liten =). Annars tycker jag bäst om att "klämma, känna" och bläddra i böckerna innan jag bestämmer mig för att köpa. Det blir svårt på internet...Så jag väntar nog tills jag kommer in till stan. Då kanske jag får med mig ett gäng böcker hem.
Minns ju vad jag köpte för böcker förra året. Då kretsade ju mitt liv kring graviditeten och jag hittade massor med bra, och mindre bra böcker om ämnet. Kul att ha i bokhyllan faktiskt , och förhoppningsvis får man ta fram och bläddra i dem någon gång igen...Kolla vad som händer vecka för vecka. Jovisst vill vi ha SYSKON till Arvid! Men inte än på ett tag =).

Kram//E
RSS 2.0