Vecka 38

Helgen försvann i ett kick och idag får barnen jullov! Jag har sovit uruselt så kanske var det någon mening med att barnen fick vara och leka hos kompisar medan jag har suttit parkerad framför tv:n och inte gjort ett dyft. Jag är såå trött!
Varje kväll när det är dags att välta sig omkull i sängen önskar jag att det ska sätta igång, men vi vill ju ändå gärna att det dröjer några dagar till... 11 dagar närmare bestämt :-). 
 
Ikväll är det avslutning på Arvids innebandy och jag hoppas orka vara med och titta på, jag ska ändå in och möta upp barnen och Fritz med träningskläder. 
Imorgon ska jag till barnmorskan igen och på onsdag lyckades jag få till en tid hos frissan! Plus att Emma är hemma från Skåne.
Japp, dagarna kommer troligtvis gå fort även den här veckan och jag ser fram emot ledighet hela familjen.
 
Kram//E
 
 
 
 
 

Lucia och vecka 37

Gravid i vecka 37
 
Igår var vi på Arvids luciafirande i skolan. Arvid var inte stjärngosse utan "barn" ;-) ch drog släde med julgran.
 
Min allra första lediga dag innan bebisen berknas komma är avklarad. 26 dagar till Bf och det känns verkligen i kroppen att det närmar sig. Jag håller tummarna för att förlossningen väntar tills efter nyår men samtidigt längtar jag ju som en galning efter att få träffa vår tjedje lilla guldklimp OCH att kunna röra mig utan all den här smärtan... Nu gör det oftast ordentligt ont så fort bebisen rör sig (Huggen och ilningarna ska vi inte ens gå in på!) och jag försöker se de komiska i att jag som annars har väldigt svårt att hålla mig stilla, nu inte kan göra så mkt annat än just det...
 
Solskenet och vinterluften gjorde att jag fick för mig att ge mig till skogs på julgransjakt idag! Inte en av mina bästa ideér... Men efter hjälp av pappa ligger faktiskt en julgran redo att tas in hos oss!
 
Kram//E
 

Det går undan!


Nu går det undan och snart går vi in i vecka 36! Jag mår som tidigare helt ok men börjar känna av mer kvällströtthet och de läskiga låsningarna i ljumskarna fortsätter. Vid besöket hos barnmorskan konstaterades:
Sf-mått 33
Hjärtljud 130
Bebben ligger enl. Bm väldigt långt ner så hon trodde inte att jag skulle få över tiden pga detta... 
I mina öron lät det som att bebisen kunde tänka sig att kika ut redan imorgon och jag har haft ett nervöspirr i magen ända sen dess, haha. Jag kommer säkert gå över 2 veckor bara för det!

Kram//E
RSS 2.0