Kottes nyårsafton

Vi har ett mysigt nyårsfirande i lugn och ro här hemma. Arvid har stått i centrum under kvällen och han har fått smaka hummer och älgoxfile´, badat bubbelbad, myst med godis i soffan, spanat på raketer och skålat i pommac vid 20.00-slaget. Nu har han stupat isäng, nöjd som få :-).

Vi fortsätter att vaka in det nya året. 2011 kommer utan tvekan bli ett spännande år med en massa nya äventyr!
För mig och min familj inleds det med en del prövningar, men tillsammans är vi starka...
2011 är ju också året då vi äntligen ska flytta! SPÄNNANDE!

GOTT NYTT ÅR!!!Farväl tjockis

 

Igår kom vår nya tv med posten så vi var väldigt ivriga och spända på hur den såg ut! Den är ju inte bara större än den gamla utan mkt snyggare också :-). Och bilden, som vi varit lite orolig över, var över förväntan!

När F kom hem från jobbet for vi iväg till Väddö och faster K som fyller år idag! Arvids och Frejas storkusiner var där och Arvid levde runt med dom nästan hela kvällen. Vår vilding hade väldigt kul, men var helt slut i när vi skulle hem...Hans sovtider är helt rubbade nu under "jullovet" och kvällarna blir allt senare. Egentligen ganska mysigt och sovmornarna är ju alltid ett plus, men imorgon blir den sista sena kvällen innan vi tar tag i hans kvällsrutiner igen! det är ju iaf nyårsafton så det passar ju bra :-).

Nu ska jag fila vidare på vå nyårsmiddag. Vi kommer fira ett lugnt nyår, bara familjen och det känns faktiskt riktigt skönt...Med två småbarn är det lugnast så.

Kram//E


6 månader

Freja i magen för ett år sedan.

1/2 år idag!

 


 

Grattis älskade lilla Frejaluttan på halvårsdagen! Vi älskar dig snorpan ♥

 

RSS 2.0