God morgon!

Freja sover riktigt bra om nätterna nu men inatt är det rekord. Hon sov från 23.00 till 05.00! Annars brukar amningsstunden alltid vara runt 2-3 tiden. Skönast är att hon kommer till ro och kan somna i spjälsängen om kvällarna nu. Såklart mysigast med henne i vår säng, men vi somnar nog bäst båda två i varsin säng :-).

Efter lite mat somnade lillbruttan om, men jag kunde omöjligt somna. Kl.05.30 en lördag sitter jag med morgonkaffe och ska strax äta frukost. Resten av familjen får nog sova ett tag till tror jag...

Kram//E

Blåsig promenad

Så var dagens promenad avklarad! Syskonvagnen var ett kanonköp! Vi använder dem mkt mer än jag trodde vi skulle göra och den rullar fram fint på våra grusiga vägar:-).
Nu ska vi få i oss lite lunch och sedan börja göra oss iordning. Vi ska till "storkusinerna" och fira S och H som fyller år!

Även två andra måsten avklarade!
Pengar från FK påväg och Frejas dopdatum spikat! Härligt!

Kram//E

Freja 1 månad!

1 dag gammal.

1 månad gammal!

Idag blir lillskruttan EN månad! Hur fort får tiden gå egentligen? Just nu sover hon långa förmiddagsluren som blivit standard, och jag har lite tid till städ och tvätt (och bloggläsning!). F och A är ute på uppdrag och är nog hemma närsomhelst. Funderar på att ta en promenad...Ser ju inte röken av det utlovade regnet!

Later!
Kram//E
RSS 2.0