Jobb...

Så var dagen här...Dagen då jag ska börja jobba igen!Slut på tiden som mammaledig...Jag fick mitt schema förra veckan och jag har tur! Min första vecka på jobbet blir riktigt skön =) Väldigt bra eftersom Arvid inte börjar inskolningen på dagis förrän nästa vecka. Vi har dock pusslat så att denna vecka löser sig fint med honom hemma.

Jag håller på att laga mat att ha i matlåda och A sover igen en kämpig natt. Han vaknade vid tolv inatt och var otröstlig! Vi försökte med allt men han var verkligen helt förstörd =(. Jag gick upp med honom och för att titta i några av hans böcker (han älskar att sitta i mitt knä och peka i bilderböcker) och tillslut försvann äntligen gråten. Såklart svårt att veta vad som gjort honom så ledsen men idag är han samma vanliga glada kille!

Jag har äntligen fått mina pengar från FK!! Bara hälften av vad jag ska få iof men ändå. Med två månader med 0:-till kontot så får man glädja sig åt det lilla...

Ni har väl inte missat att vi har provapåpass på gruppträningen denna vecka!? Mer om det HÄR

Kram//E

 

Helg

Igår blev det myskväll i sängen framför Kristallen (jag var helt slut efter mitt pass!). Arvid vägrade sova och låg mellan oss och gosade till kl.21, sedan somnade han äntligen..Han är fortfarande snorig men ändå pigg, minidammsugaren från dagens bakluckeloppis gör honom nog lite xtra pigg =) En riktigt favorit och han har kört med den fram och tillbaka mellan kök och vardagsrum. Så söt!!
Lite roligt att det nästan var en kopia av vår riktiga!
Hittade en så gott som ny vetekudde till mig! Nu när det börjar bli kallare missbrukar jag vetekuddar =) så skönt att värma kalla fötter, ömmande muskler eller onda ryggar på!

Vi ska bara vara hemma resten av dagen och det känns riktigt skönt. Ofta innebär helgen resor och besök till höger och vänster men idag blir vi HEMMA! jag har bakat toscakaka och snart blir det tonfisksallad till middag. Senare kommer några kära vänner på besök så då kommer nog toscan väl till pass =).
Imorgon ska vi på turne´, till svärföräldrarna och faster K på Väddö! Jag ska plocka ihop lite plommon till svärfar har jag tänkt, brukar gå hem hos honom! Ska försöka träna lite också, men halsen envisas med att svida fortfarande så vi får se...

Kram//E
RSS 2.0