Trots

Vaknar av kottarna redan kl.06:30 idag! Alldeles för tidigt... Men nu börjar vi komma igång ;-). Frejalutt har tagit 2-årstrotsen till en ny nivå så vi har våra fighter... Idag är hon dock på strålande humör så jag njuter av stunden. Det kan nämligen slå om på bara nån sekund förstår ni...

En glimt från kaoset

 
Som F och E kämpade på i pannrummet i går! Bottenvåningen är som ett krigsfält och någonstans hoppas jag att det här är vändpunkten. Nu kan det väl ändå bara bli bättre!!! Resultatet efter killarnas slit är ett nytt avlopp men på köpet ett trasigt rör till pannan vilket medfört eldningsförbud... Inget varmvatten eller värme på elementen. Och såklart vinterväder på det... Det var lite tröstlöst att gå och lägga sig igår. Utan varken rinnande vatten eller värme i huset! Men nu går det åt rätt håll och jag hoppas kunna visa liiite finare bilder från vårt hem så småningom. Goda, hjälpsamma grannar, kunnig släkt och en väldigt målmedveten sambo leder till att vi snart har ett varmt hus igen. Hoppas jag. :-).
 
Önskar er en fin lördag!
 
 
 

Fredagsmys hos oss...

...innebär just ikväll dånande oljud från bilmaskiner, läckande vattenledningar och kapade stammar. Grusiga golv, spola-vatten-förbud, dvs inget småkissande hit och dit, och ännu ett stort hål upptaget i ett till rum på bottenvåningen... Lite småstökigt men Gud så skönt att lillebror hjälper oss!!

Själv mår jag som en prinsessa, hög på endorfiner efter att äntligen ha kunnat kämpa järnet under ett bodysteppass! Nu dags att natta barn och sen fixa fika till "arbetarna" ;-).
Kram//E

RSS 2.0