Psst...

...Polarns hemsida kör en drive med lite specialpriser på en del kläder just nu. Absolut värt att kika in om du är på jakt efter nåt till barnen/barnet! Själv fastnade jag för skaljackan ovan, och eftersom A är på god väg att växa ur sin nuvarande (i grönt som jag bara älskar!) tror jag att F kommer älska mig ännumer när han får veta att jag klickat hem en ny jacka till Kotte!...Eller kanske inte...Det är dock mitt klädkonto som får lida, just nu behöver jag både nya vinterskor OCH ny vinterjacka...Jag hoppas på lite varmare väder igen nästa vecka helt enkelt!! =)

Kram//E

Glad nyhet!

Äntligen! Topparna är borta!!(typ 6 månader sedan senaste klippet så det behövdes verkligen!)

Idag, tidigt imorse,fick jag ett telefonsamtal med ett riktigt glatt besked! Änsålänge hemligt...Men å vad min dag började bra iom denna nyhet =) Ännubättre för vissa andra...;-)

Hämtade A på dagis vid 16 och han hade dragit på en ordentlig vurpa och skrapat upp näsan. Men lika gla´va han förde´! Lillbus! Men det gör ont i mammahjärtat att se hans röda skrapsår...
Shit vad det är kallt nu!! Svårt att veta hur mkt man ska bylsa på lilleman till dagis men nu har vi fått hem nya höst/vinterskorna (Ett par kavat defender) och de blir premiär för dem redan imorgon!Känns som att overallen skulle vara lagom snart, men änsålänge är det fleece och "skal" som gäller ett tag till. Vad klär ni på era barn nu i hösttider??

Kram//E

Dagens filur!

Åkandes på favoriten bobbycar =). Nu är A på dagis och jag ska lägga mig på soffan och bara vila...Finns några "ska bara" att klara av först!men sedan VILA. Äntligen är jag stolt ägare till drömkameran Canon EOS ,så framöver blir det garanterat mkt bilder på bloggen ;-)

Kram//E
RSS 2.0