Det jäser...

Den jäsande kaggen v.31

...Vill jag lova! Samma "pojkmage" som med Arvid som knappt syns bakifrån med står raakt ut :-). Får väl se om det verkligen är en flicka...
Jag har en förkylning som ligger och lurar men jag ignorerar den så gott jag kan. Jag har ju fått "krattmani" och krattar på tomten så fort tillfälle ges :-). F håller på att bli tokig när jag stapplar runt (med värkande fogar och sammandragningar) men fint blir det!

Snart kommer mamma och vaktar Arvid och vi ska bege oss till Östhammar för valborgsgrillning hos några vänner. Önskar er en trevlig sista april!

Kram//E

Världens sämsta mobilanvändare- alla kategorier!

Ja, ungefär så skulle jag nog kunna titulera mig enligt nära och kära...Men vem vet. Kanske blir det ändring på det nu när jag köpt mig en ny! Tackar svägerskan för lånet av hennes gamla! Nu har den VERKLIGEN gjort sitt och jag sitter nöjd och belåten (känner mig riktigt "hightec",haha) och touchar mig fram på nya mobilen! Lucky me!

Kram//E

Altandrömmar... Från Rusta.se


Å vad det kliar i mina "shoppingfingrar" just nu! När solen strålar som bäst är vår altan UNDERBAR och vid nästa Uppsalaresa hoppas jag kunna köpa något av sakerna ovan för att göra den ännu lite bättre :-).

Kram//E
RSS 2.0