Till mamma och bebis...

 

 

...Handlades det litegrann i torsdags! En mysig filt från Lindex och ett set från Molo som förblir hemligt (kan ev.bli en present då det inte var speciellt könsneutralt,hihi) T-shirts och linne i lång, härlig modell- storleken större för att ha gott om plats för magen, hittade jag billigt på H&M. De flesta "vanliga" tröjor finns ju i längre varianter räcker bra över magen, byxor är det värre med...Men änsålänge får de mammabyxor jag har duga. Blir ju säkert tvungen att investera i något mer somrigt/svalare senare. Kanske en mammakjol eller linnebyxor!

Kram//E

Lördag

Vi har varit riktigt segstartade denna morgon! Arvid vaknade med feber och både F och jag känner oss förkylda och hängiga...Vi håller oss inomhus och donar med lite av varje och snart ska jag svänga ihop en snabb makaronilåda till lunch!

Jag har planer på att  möblera om på övervåningen, där flertalet möbler ska UT. Eventuellt blir det skötbord och garderob med barnens kläder där så småningom...Just nu utnyttjar vi denna yta minimalt, men eftersom Arvid och bebben kommer att dela rum ett tag tror jag  detta blir bästa lösningen! Får se vad älsklingen säger :-)

Kram//E

Fredagsbad!

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och nu känns det i hela kroppen hur trött och ruggig jag är...Ska försöka sova samtidigt som Arvid senare! På eftermiddagen har jag bokat badet på jobbet så vi plus två barnfamiljer till ska bli ordentligt rena och fina till helgen :-). Jag hoppas att vi äter ute efteråt, för idag har jag ingen lust att stå vid spisen ...Nu ropar Kotte på mig från myshörnan, så det blir ännumer läsning innan lunch :-)

Trevlig helg!Kram//E
RSS 2.0