Helgen

Arvid fyllde 6 år i fredags! Han blir så stor!!
 
Familjen ligger fortfarande ihopträngd i vår säng och sover medan jag tassat upp för kaffe och min klassiska byggarfrukost ;-). Arvid fick feber igår och klagade på öronvärk så vi blev tvugna att flytta fram barnkalaset som var inplanerat idag. Tråkigt men just nu känns det ändå ganska bra då jag vaknade med halsont och hosta... Det blir en lugn söndag!
 
Jag har lyckats vila från gymmet i tre dagar. De fria tyglarna gällande kosten har också funkar rätt bra...Fetaost i salladen, såser til grillköttet osv. En bit tårta slank också ner ;-). Taggad till tusen för en comeback bland vikterna- och så blir jag förkyld... Nåja. En lugn söndag som sagt.
 
Kram//E
 

Tävlingsskor och vilodagar

Hej!
Träningsvecka 12 är igång och efter utvärdering av coachen ska jag nu lägga in vila nåra dagar. Och det bästa- fria mål! De två senaste veckorna har träningen gått bra men jag har varit lite yr och haft huvudvärk till och från, samtidigt som vikten står helt still. Jag vill ju upp! Så efter dagens benpass tar jag semester från gymmet tors-sön. Passar mig ganska bra eftersom Kotte tänker fylla 6 år på fredag och det blir kalasande hela helgen.
 
Igår beställde jag ett par skor som jag tänkt ha på tävlingen. Jag har ju surfat runt efter skor sen teamträffen och shit vad svårt det är! Höga klackar för att framhäva benen på bästa sätt, samtidigt måste man ju kunna gå i dem också. Inte stappla ut på scenen :-). Jag beställde dem från en engelsk sida så nu är det bara att hålla tummarna för att de passar!
 
Följ mig gärna på instagram för tätare update ;-) @elinpels
 
Kram//E

Välkommen helg!

Torsdag och jag har lyxen att få ta helg redan idag! Kanske inte riktigt på det sätt jag önskat- Fick hämta hem en kräksjuk Lutta från förskolan... Men ändå, helgen är här!!! Jag har precis kommit hem från ett bröst och axelpass och nu ska jag sjunka ner i soffan en liten stund innan vi fortsätter gipsa taket i hallen. Imorgon kör vi ett extrapass i BODYSTEP och jag ska leda några få låtar. Eftersom den ända konditionsträningen jag kör nu är mina sh´bampass, kommer det bli en spännande upplevelse att se hur jag grejar att leda step nu. Grymt roligt ska det bli iaf!
 
Kram//E
RSS 2.0