Grattis på födelsedagen älskade dotter!

Freja blev överöst med Grattispussar imorse.

 

Brorsan assisterar under paketöppningen!

 


"Jaha, vad har vi här då?"
Hyllor!
...Och så nåt lite roligare......En docka!


Frejas ettårsdag är snart förbi men jubilaren sussar skönt sen flera timmar. Det tar på krafterna att fylla år!
Freja har öppnat paket, lekt med sysslingarna, mumsat tårta och badat i baljan ute under linden. Vår lilla ettåring!!
Hon har fått så fina saker, TACK alla ni som kommit för att uppvakta. Kalaset fortsätter i några dagar till då de flesta kommer och firar till helgen. Mera främmande, mera presentpapper/snöre och mera tårta. Freja kommer att älska det!


Kram//E

Dagsform!


Dagsformen... Ingen toppform men nu ska jag lägga in en högre växel! Om dryga månaden börjar jag leda gruppträningspass igen och det är en morot om nåt. Bring on the hard work!!!


Ett år sen, några timmar efter att Frejalutt lämnat "poolen". -Jo, magen är tom här ;-)


Tvekade lite på att visa dessa bilder men före och efter-bilder är ju alltid roligt. Kroppen är verkligen fantastisk som klarar av de påfrestningar som det (för de flesta kvinnor!) innebär att vänta och föda barn. I mitt fall älskade jag såklart magen under graviditeten, men jag kände mig aldrig superbekväm. Jordens foglossning gjorde att jag typ kände mig handikappad om man jämför med hur mkt jag var van vid att röra på mig i vanligt tillstånd.

Förlossning är mer min grej! Det häftigaste jag upplevt, big time! Förlossningen med Freja gick snabbt, precis som med Arvid. Skillnanden var nog mest mottagandet av BM och uska...Andragångsföderskor ska ju "kunna" det här med att föda barn! *svälj*. Ja, det var iaf känslan jag fick. Minns morgonen efter när vi skulle hälsa på min kära farmor, som då låg inlagd på Ackis, och vi frågade efter en rullstol. Det var typ 5 timmar sen jag födde fram ett barn (!) och jag var liiite småskakig i benen fortfarande och det var riktigt varmt. Barnmorskan undrade till VEM vi skulle ha rullstolen (Alltså vem av mig, Fritz och...Freja??) Ursäkta mig men...Idiot! En verklig kontrast mot de  underbara människor som jobbade när jag födde Arvid. Nä, det verkade inte finns nån till låns så jag knatade korridor upp och korridor ner- ja vi visste inte var farmor var inlagd. Som tur var kunde jag stödja mig lite mot barnvagnen,haha....Är dock jätteglad att vi letade upp farmor, hon var den första som fick träffa Freja utav släkten.
Vilka minnen
!

Nåja, nog tjatat om mamman! Återkommer med ett inlägg om dagens stora, lilla huvudperson FREJA.


Kram//E

Förberedelser


För exakt ett år sen! Bara 1 timme innan vattnet går (Utan aning om att jag om bara drygt 3 timmar senare är lycklig tvåbarnsmamma), vi kastar oss på telefonen och ringer efter mamma och åker snabbt in till förlossningen. Minns det som igår och det är ett helt år sedan! Fattar ingenting...Stoppa tiden!
Dagen har varit fullspäckad med glasögonprovning i Uppsala, bad nere vid sjön, bullbak och såklart förberedelser inför morgondagen. Frejas första födelsedagsfirande!!! Och vilket väder vi har! F:s semester och Arvids sommarlov kunde väl knappast börjat bättre :-)

F och jag har städat undan lite och nu har jag satt upp myggnät vid balkongdörren. Måste få in sval luft om jag ska kunna sova ikväll. Om 2 och 1/2 timme fyller lillluttan ETT år!!!


Kram//E

RSS 2.0