Po.PIdag fick jag chansen att dra iväg en sväng för lite shopping! Fyndade sporttoppar och träningslinnen och även en hel del på polarns rea. Kunde inte heller motstå de fina vår-ränderna som kommit in i butik så nu har kottarna kläder för ett bra tag framöver och jag känner mig oerhört nöjd. Förstår knappt att Arvid börjar dra stl.110!

Nu kör vi pokerkväll här hemma. Måste vinna lite efter dagens hål i plånboken ;-). Imorgon vänter bodystep igen och sen en kväll på jobbet.


Kram//E

27/12Just nu hos oss...

Vi har haft fullt hus halva dagen och barnen har lekt i massor! Så roligt! Diskbänken är överfull men jag har sjunkit ner i soffan med nya H&M-katalogen. Jag har inte handlat något ur deras HOME-sortiment ännu men nu ska det bli av! Jag är ute efter ett gäng soffkuddar med rustik känsla och blev glatt överraskad när jag fick se urvalet i katalogen.
Sen ska ladda min julklapp (Ipod) med massor av bra träningsmusik. Träningsvilan under julhelgen gör att jag har myror i brallan och hoppas kunna komma iväg snarast!


Kram//E

JuldagenJag och F sitter och tar igen oss efter juldagsfirande i Björinge. Barnen har stora kassar med leksaker så morgondagen präglas av ännumer lek. Jag våndas lite över alla reor som startar och skulle hemskt gärna kasta mig i bilen och åka raka spåret för att fynda imorgon. Men nej. F jobbar i mellandagarna och jag börjar (OMG!) jobbar efter nyår. Så att vara hemma med familjen känns bäst! Knåpade ihop en liten önskelista på sånt som gärna skulle få ta plats i vardagsrummet hos oss...Tanken på en ny soffa vill inte riktigt släppa men jag har inte med mig sambon där. Ny matta och soffbord är ett måste. Mattan vågar jag knappt tänka på hur ofräsch den är...Och beståskåpen från övervåningen ska flyttas ner.
Dagens bästa är att Kotte somnade helt nöjd med sin nya bamseskiva i cd-spelaren (julklappar) ikväll! Med tanke på hans kämpiga nappsaknad inatt sisodär kl.02.00 känns det sååå bra. Framsteg!
Och jag och F är fortfarande lite smått ovana att koppla av framför tv:n såhär på kvällskvisten. Då har vi renoverat som bäst den senaste tiden.Känns helt OK att slippa det ett tag framöver,hihi ;-).


Kram//E

RSS 2.0