29/1
Släktens minsting är döpt!

Vi har betat av dop, Uppsala och kvällsfika med bror och V. Nu ska jag måla garderobsdörr nr.2 innan "Äkta människor" börjar, kollar ni på det??. Träningsveckan blev som följer...

Vecka 4:
Måndag: Bodystep
Tisdag: Triceps + Axlar, Löpning 5km
Onsdag: Vila
Torsdag: Bodypump
Fredag: Vila
Lördag: Ben + Mage
Söndag: Vila


Kram//E

EveningMin underbara kamera med nya objektivet på (Slutligen blev det ett Canon EF-S 15-85). Nu kan jag ZOOMA!!!

Jag och älsklingen har vinkat av vänner efter en trevlig kväll med plockmat och spel. Oftast är det fullt av barn springandes runt benen när vi ses (Vilket förstås också är trevligt!) så det var rätt skönt att kunna slappna av och bara umgås utan våra små ögonstenar ;-).

Imorgon ska vi upp i ottan då det blir dop utanför huvudstaden. Kameran ska med såklart och sen fullpackad skötväska, finklädd familj och en påse kläder som jag kanska får chansen att byta om jag har tur...

För övrigt 1: Idag skulle min fina anslagstavla skuvas upp och första skruven spräckte den!:-( Som tur var låg jag steget före och pysslar redan med griffeltavla no.2, modell STOR, i MDF! Mdf-biten fyndade jag i precis den avlångrektangulära form jag ville ha och sen kom idén med magnetfärg. Utan att ha en aning om att detta är hutlöst dyrt stegade jag glatt in på Colorama och berättade vad jag ville ha...Jag kan säga att fyndet av mdf:en jämnade ut sig. Lite...Men en sjuhelsikes bra griffeltavla, och kanske framför allt Magnettavla, kommer det att bli!!

För övrigt 2: Tack snälla Uppsalamamman som uppmärksammade mig om att det inte gick att kommentera här på bloggen! Så nu vet ni alla- det går att kommentera igen! Just do it!


Kram//E
Bye bye bruna garderobsdörrarSnart är de hemska tapeterna som klätt våra garderobsdörrar i sovrummet väck! Egentligen planerade vi skjutdörrar men va fasiken, Lite vit färg gör susen och är ju bra mkt billigare. (Sen är jag inne i någon slags målarperiod. Ser saker som kan piffas upp med lite färg överallt!)

Kram//E


RSS 2.0