Dagens träning

Tog lite bilder efter dagens styrkepass. Körde hemma med hantlar/vikter. Jag längtar efter att få min pilatesboll pumpad (inköpt på ullared!) för att kunna brainstorma fram roliga övningar till hemmaträningen.
När F kom hem drog vi iväg för att handla och jag kunde smita in på gymmet för lite löpning. Tre galet tunga kilometer! Snacka om att dagsformen kan variera,haha...Barnen är nattade så ni vet nog vad som väntar. Nope, inget mys i tv-soffan inte! Hörselkåpor, tummstock, och skruvdragare, here I come!Kram//E

Läget...

...I vårt blivande vardagsrum...Skönt att slippa isoleringen som kliar och osb:n är rätt kul att skruva upp. Vardagsrummet är ganska litet så ljusa väggar är ett måste! Men såklart. Först gips, spackel, slipning och sånt skoj ;-). Klart till jul har vi sagt. Kanske något positivt tänkt!

Tänkte visa er lite Ullaredsshopping framöver. Imorgon kan det nog hinnas med :-).


Kram//ELoading...Mellis size xl innan jag drar och leder bodystep. Idag blir det den atletiska versionen och då får man kriga lite extra. Det här passet är jobbigt, inget snack! Så jag är sååå nyfiken på nya passet (som M säger är ännu tuffare!). Hoppas kunna få mitt material i veckan och sen börja öva. Wihooo!

På lördag har vi superlördag så jag har en del nya låtar att sätta tänderna i tills dess...Veckans timmar måste planeras noga om jag ska ro iland allt! Nu mys med kottarna.Kram//ERSS 2.0