Med plats för magen!

Nu är en beställning från H&M klar!! Lite nytt till alla i familjen, men faktiskt mest till mig :-). Några nya toppar och linnen med plats för magen. Mammabrallor har jag en del redan, och när det blir varmare lär det bli shorts eller kjol...Känns konstigt att tänka sig rund som en boll- mitt i sommarn!
Gardiner från H&M-home till sovrummet slank också med...

Nu mys framför tv:n!
Kram//E

Sjukling

Efter dagens sovstund vaknade Arvid med 40 graders feber! Det har han aldrig tidigare haft! Nu har han redan fått på pyjamas och myser med pappa i soffan. Det blir en sen middag och sedan ska jag ta tag i inköpslistan inför nyårsmaten. Gott och lyxigt ska det bli ;-)

Kvällens resa till Väddö, där faster K fyller år blir inställd. Men vi hälsar stort grattis och hoppas du har en härlig födelsedag!

Kram//E

Bulan!

Lägesrapport v.14: Alltfärre byxor som går att få igen...Men muddbyxorna från Sobea är toppen! 1 kg upp på vågen, och det skyller jag helt på bebben! Inte julmaten ;-). Gillar att magen börjar synas ordentligt nu. Synd att det inte bara är magen som växer...En ny Bh lär behövas snarast!
Ett kvällsillamående har dykt upp de senaste 2 veckorna och gör att kvällarna förtfarande blir rätt tidiga för min del. Längtar efter att känna små bebbesparkar!

Kram//E
RSS 2.0