KALAS

Arvids barnkalas
Nästan hela kusinligan <3
 
Det blir glesa inlägg men här kommer ett iaf ;-). Helgen har gått i kalasets tecken med Arvids femårskalas och sen firande av F och Arvid under söndagen. Första födelsedagsfirandet i nya köket med gott om plats och en stor diskmaskin. Så himla skönt!!! 
 
Kram//E

Sjukgymnastbesök

Efter några veckor av eskalerande knävärk blev det dags att besöka en sjukgymnast. Jag blev undersökt på alla möjliga sätt och jag fick veta att mina knäskålar och muskelfästen däromkring är överbelastade... Så nu väntar vila( aktiv vila) och antiinflammatoriskt! Jag är så lättad då jag hört en hel del om långdragna eländen när det gäller knäproblem. Men i mitt fall ska det förhoppningsvis ge med sig med vila :-).
En vecka utan bodystep idag och kroppen suktar efter konditionsträning. Ja utom knäna då! Biter ihop och kämpar vidare på gymmet.

Kram//E

I form!

En heeelt annan känsla i kroppen idag! Trots urlakade axlar,bröst o tric så känns kroppen pigg rakt igenom. Ikväll tar jag avsked av bodystep 90 med ett hejdundrande pass kl.19:30. Sen blir det release 91 i full fokus. Shit vilket pass det är!!!
Håller tummarna för att ett paket ska dyka upp idag, och inser även att ett par gymhandskar måste införskaffas... Har ni något bra tips? Mina stackars händer ömmar av onda valkar sen många tunga lyft ;-)
 
Kram//E
RSS 2.0