Glädjeyra!


Arvid har fått en tältkoja på sitt rum!

Och en ABC-affisch!

Idag låg det spännande post i vår låda. Skattebeskeden! Slet ivrigt upp mitt kuvert och konstarerade att JAGFÅR TILLBAKA PÅ SKATTEN i år!! Känns som jag vunnit på lotto just nu,haha! Restskatt har drabat mig en gång å d e inge skoj...Men i år klarade jag mig =). F får också tillbaka. Mycket mer än mig...SÅ SKÖNT! kanske vi kan betala av det sista på bilen. Byta fönster i köket och annat "nyttigt" som behöver göras.

Idag har jag och A varit på babycafe´. A somnade direkt när vi kom hem och snart ska vi iväg igen, till tandläkaren denna gång. Ikväll blir det bodypump för mig och snälla Linus ska låna ut sin SYSTEMKAMERA till mig! *lycklig*. Så imorn blir det "kotteshoot" härhemma. Har an massa ramar som behöver fyllar med kort =).
Nu blir det kaffe och äggmacka i solskenet!

Kram//E

Vårtecken!

Idag fladdrar lakan i blåsten ute på vår tvättlina. Snacka om vårttecken att börja kunna hänga tvätten ute! Underbart!
Nu ska jag klä på A och så åker vi in till Östh och går en promenad i solen (och blåsten..) Sen blir det besök hos BVC vid två. Ettårskontroll!

Ikväll ska jag teama balance med systra igen och därefter träna BODYSTEP! Ska bli skönt att ta ut sig till MAX =). Det var allt jag hann med att berätta just nu...Återkommer ikväll!

Någon av er som sett något vårtecken?

Kram//E

Ett Axplock...
...Av allt jag köpte till kotte på Ullared. Blev VÄLDIGT mycket till lillprinsen...Men byxor behövde han verkligen. Nya nappar med...Och strumpor! Dag två var jag tvungen att ha KÖPFÖRBUD till Arvid,haha! Jag hittade iallafall en softshelljacka och ett linne till MIG. F fick nya strumpor,kallingar och ett par nike-skor. Just ja, great britain-dvdn oxå!

Efter jobbet blev vi bjudna på middag hos pappa. Härligt att åka till dukat bord och äta sig mätt och belåten - TACK för det! Speciellt skönt när man har jobbat en hel dag och knappt hunnit äta lunch! Ja, söndagarna har gått från relativt lugna till helt psyko...Måste ta upp med chefen...Att hinna med allt vi ska är nästintill OMÖJLIGT =(. Man kan inte jobba för TVÅ, eller?? Suck...

Imorgon ska A på ettårskontroll vilket betyder stick i armen...Hoppas att det ska gå bra!
Nä nu ska jag ta en varm, lång dusch. Bädda rent (med nya sängkläder från ulla) och mysa en stund i sängen innan det är dax att sova...Ser fram emot en ny härlig vecka som verkar bjuda på lite varmare väder? Då ska springskorna på! Min kondition måste bättras på avsevärt till stadsloppet i början på maj =).

Kram//E


RSS 2.0