Högsommarvärme...

...Och livet är underbart! Med en vattenspruta (för att svalka mage och ansikte) i ena handen och isvatten att dricka i den andra har jag tillbringat större delen av dagen, stekandes på altanen :-). Arvid har varit ute i korta stunder, men det märks att även han blir trött av värmen. Han tog det lugnt i skuggan med bad i baljan och smaskig honungsmelon.

Just nu har jag en stund för mig själv. Kotte tussar och F gör sitt bästa för att få ihop bilen. Jag passar på att mumsa jordgubbar ♥. Bissen bökar i magen, den har inte mkt plats nu...Tror den också gillar jordgubbar!

Kram//E

REA

Kläderna hittar ni HÄR

I dessa rea-tider gäller det att passa på...Tycker jag :-). Sitter just nu och velar fram och tillbaka, vilka storlekar som kan vara rimliga att välja (Har så mkt smått och växer denna bebbe i samma takt som Kotte kommer det knappt hinna användas!) Lite större storlekar är nog smart att ta, även om jag vill använda kläderna på en gång. Arvid hade stl.80 redan efter 5 månader!! Men så var han en riktig liten koloss som bebbe ♥.

Kram//E

Välkommen v.39!

 

Midsommarafton och v.39, bilden tagen vid mormor och morfars lilla pärla vid havet. En av de mysigaste platser jag vet och som starkt förknippas med somrarna när jag var liten!

Vi har haft en jättebra midsommarhelg med god mat, jordgubbstårta och sol i massor. Jag känner mig stor som en val och stånkar mig fram i värmen. Men ibland får jag dessa infall som häromdagen då jag desperat försökte komma ner på marken och göra armhävningar(!), en ganska rolig syn enligt F...Jo min träningslusta är enorm emellanåt, speciellt dessa ljumma sommarkvällar PERFEKTA för att ta en löprunda :-). Självklart blir det inga löprundor för mig denna sommar, men jag bär på en energi som kommer att behövas inför ett kommande lopp...Förlossningen! Jag känner mig lugn som en filbunke och bara önskar att första värken ska smyga sig på... men ju mer jag tänker mig in i situationen blir jag lite skakis...Just nu är det ju så spännande för att man inte vet NÄR det ska starta! Men nedräkningen är igång på allvar!

v.39...
+14 kg
bissens puls 135
Sf-mått 35
järnvärdet 130
fortfarande fixerad bisse
RSS 2.0