Weekend

 
Bjussar på en liten bildsammanfattning från helgen. Formcheck i jobbspegeln där skuggorna är lite extra generösa,hihi... Söndagen innebar heldag i sthlm och kvartalsutbildning i Bodystep och SH´BAM. Jag åkte helt själv den här gången och efter att ha kört hela vägen, stressat som en galning mellan de två platserna utbildningarna låg på, var jag så slut att jag inte kunde göra annat än att däcka i säng när jag kom hem! Men det var såklart underbart att få köra de nya releaserna!!!
Förra veckan hämtades barnens lekstuga hem och jag har satt igång med målningen! Mitt i det startade vi upp ett projekt i vår vildvuxna trädgård; några pallkragar i ett grusat område ska bli en liten köksträdgård med kryddor, jordgubbar och bönor. Dessa underbara helger som går så himla fort... Snart är det helg igen och denna gång åker vi äntligen på semester!
 
Kram//E

Mugcake

Kvällssmoothien har fått konkurrens av denna mugcake gjord av casein protein, havregryn, äggvitor och vatten. Ikväll kör jag den till fredagsmys med en sked jordnötssmör i, och hallon till Det kan ju knappast misslyckas!!? ;-)

Kram//E

Plötsligt händer det!

Ett av säsongens första bakluckefynd!
 
Jag har krypit upp i sängen med min obligatoriska kvällssmoothie. Och håll i er! En gnutta blogglust faller över mig!!! Hahaha...
Freja sover sedan länge och Arvid är med F påväg tillbaka med en lånad lastbil. Ikväll har F nämligen kört hem vår nya lekstuga! Ett riktigt roligt projekt just den här årstiden när man bara vill vara ute, ute och ute. Och nu ska den målas om och sedan inredas :-D.
 
Träningsfronten är lugnare än vad jag skulle vilja. Just nu träningsvärk i axlar o bröst efter ett efterlängtat pass igår... Men sen helgen tampas jag med halsont och fokuserar på att bli/vara frisk och stark till helgens kvartalsutbildning.
 
Sedan räknar vi ner dagarna till vår semester till Skåne och Danmark! Drygt 1 vecka kvar och hög tid att börja se över packlistor och sånt skojsigt.
 
Kram//E
 
 
 
 
RSS 2.0