Frejas nya kompis!


Freja har fått upp ögonen för vår lilla kisse Pelsa. Så fort hon får syn på henne skiner hon upp, börjar "snacka" och veva med armar och ben! Det bara lyser i hennes ögon.
Ja, Pelsa är en ny favorit och hon verkar trivas med det. Annars kan hon va lite lynnig (ja ni som träffat henne vet vad jag menar...) Speciellt mot vuxna. Men med Arvid har hon alltid varit hur lugn som helst. Nu även med Freja verkar det som. Freja rev och raffsade vilt i den långa pälsen och Pelsa låg bara lugnt och förvånansvärt nog kvar. Nåja, jag fick hålla ett vakande öga hela tiden då Freja blev lite väl hård i nyporna emellanåt...

Jag passade på att öva det här med att sitta med Freja idag!
Det gick faktiskt riktigt bra och de gånger hon kom i svaj landade hon mjukt på vår stora bäddmadrass. Ett bra övningsställe :-).

Den kommande helgen är så efterlängtad och efter steppasset imorgon ska vi äntligen fira lillasyster ordentligt! Veckan har gått otroligt fort och F och jag har nästan gått om varandra känns det som. Har inte han jobbat sent så har jag varit på träning... Och ikväll strulade Arvid vid läggdags (han måste sluta sova på dagis nu...) så vips försvann nästan hela kvällen!
I helgen viger vi all tid åt familjen! Förhoppningsvis ännu ett mysigt besök i simhallen står på önskelistan! SKÖNT!


Kram//E





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0