Loppisfynd


Påslakanset 10:-


Höganäs "club-muggar" 50:-/7st


MC kinley skalkläder 50:-



Det är en skapligt sliten mamma som kommit hem från en heldags shopping. Men vilken underbar dag!!! Jag fyndade (som sig bör!) på en bakluckeloppis som var bra mkt större än vi vågat hoppas. Vi har redan bokat in ett återbesök om några helger :-). -Och jag har tom tagit mig i kragen och fotat en del för att visa er! På tiden va??Påslakansetet har jag spanat in i rosa på Åhlens, men detta i rött gillar jag mkt bättre, urgulligt!

Jag fick tag på jeans, linne och kofta i höstfärger, nya underkläder(!), tunikor och lite blingbling på Täby centrum. Bilder på det får jag ta senare...Välbehövligt med en shoppingdag utan barn, barnvagnar, karlar och sånt. Tyckte nog både jag och F och brudarna jag åkte med,hihi. Kan nog knappast bli nöjdare en söndag som denna. Det bästa av allt är ändå att jag är pigg igen...



Kram//E



Michan
2011-08-21 @ 22:30:13
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/

Jag älskar loppis, tyvärr åkte vi förbi en idag då jag är sjuk och inte hade ork att gå runt och titta, nu grämer jag mig över alla fynd jag kanske missade.

Caroline
2011-08-21 @ 23:05:59
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Du är ju fyndandets okrönta drottning! Påslakanet är urgulligt! Låg bakluckeloppisen i Täby den med?



Kram kram

Lynn
2011-08-22 @ 06:25:46
URL: http://edvida.blogg.se/

Tack för en rolig dag!

Kram

Tessie
2011-08-22 @ 12:41:48
URL: http://hjartatshem.wordpress.com/

Vilka underbara fynd, önskar jag gjort dom själv:) Jag var också till Täby i helgen och fyndade..underbart loppis verkligen!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0