Pojk el flickmage?

 
Vecka 32 med mini
 Vecka 33 med Freja
Vecka 32 med Arvid 
 
 
Lite roligt att jämföra magbilder är det allt! ;-) Jag har nu gått in i vecka 33 och krämporna är många och ordentliga... Men herregud, det är ju bara några fjöttiga veckor kvar!
 
Vid besöket hos barnmorskan i fredags fick jag mina aningar bekräftade: Eskan har lagt sig med huvudknoppen nedåt!! Nu hoppas vi såklart att bebben vill ligga kvar så (Det har varit en av mina små orosmoln ett tag- en bebis med rumpa ner och så vidare...) Men med tanke på hur foglossningens karaktär ändrats anade jag alltså bebbens läge. Det känns ju ungefär som denne försöker hugga sig ut med kniv ur skrevet...Och den känslan minns jag tydligt från tidigare graviditeter.
Hos barnmorskan konstaterades även:
SF-mått 30
Hjärtljud 130
Hb 129
Vikt 73kg
 
Både jag och F har varit ganska så övertygade om könet på bebben ända sedan ultraljudet. Nu däremot har vi börjat ställa om oss till att det faktiskt kan komma ut en liten tös! Vi har inga tjejnamn på lut så den diskussionen är het i hushållet. Vi har var sin favorit men svårt att enas om man säger så...
Det är ju såå spännande och min längtan efter förlossningen växer för varje dag som går. 55 dagar kvar till Bf idag och jag har faktiskt redan packat ihop bebbens ting till BB-väskan!
 
Kram//ENamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0