Vinterskor till barnen - check!


Klockan börjar närma sig 20.00 och det är tid att träna step. Börjar komma in i en härlig rutin med detta nu :-). (Även om jag inte kommer träna lördagskvällar när jag väl kan passet) :-)
Underbart att avsluta dagen med att svettas som en gris, duscha och sen bara vila ut framför tv:n.

Jag måste visa några av dagens bakluckefynd också. Vinterskor till Arvid och Freja, båda paren för en hundring och hur fint skick som helst! Jag köpte Vikings vinterkängor till Arvid förra vintern (Till det lite mer saftigare priset 650:-...) och de var super! Så nu är en sak avbockad inför kidsens vinteroutfits.

Kanske visar några fler fynd senare. Mestadels barnkläder (som vanligt) men lite annat blev det med. Tur att jag inte visar de mängder barnkläder jag köper där varje lördag,haha. Egentligen har de kläder så det räcker och blir över, men det är verkligen min last...Sen gör det ju inte så stor ekonomisk skada när man shoppar för de låga priserna som gäller på loppis ;-).
Kram//E


Therese & fröna
2011-07-31 @ 00:08:54
URL: http://sorkboet.blogg.se/

Jag sitter nu om kvällarna och märker kläder som jag ska sälja på bakluckan nästa lördag men tycker det är jättesvårt att sätta pris :S man vill ju bli av med kläderna samtidigt som man hoppas på att få tillbaka lite som man genast kan köpa nytt för. Skulle vara kul om du som "erfaren" bakluckeklädeshandlare kunde skriva ut några av priserna på de fynd du gjorde i helgen som vägledning =) Å sen blir man ju alltid nyfiken på vad man missade för godbitar....

Caroline
2011-07-31 @ 10:35:23
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Vilket fynd du gjorde! Helt galet billigt! Jag har funderat mellan Kavat och Viking vinterskor i år men fortfarande inte bestämt mig. Hittade jag några till det priset skule det inte vara något att fundera på, haha. Det är alltid roligt att se andras fynd!Kram kram

Amanda
2011-07-31 @ 12:29:22
URL: http://amandastrom.blogspot.com

Jaa visa fynden:D undrar om de va ifrån samma säljare som jag fyndade hos, massa nya kläder med lappar kvar från MOLO/småfolk/ej sikke lej/pop!! Vilka godbitar man fick tag i! Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0