Hej i julstöket!

 
 
Med bara några dagar kvar till jul hade jag hoppats kunna visa bilder på ett kök, lite mer färdigt än detta. Men just nu ser köket ut just såhär! Den här veckan kom alla julbestyr in och köksarbetet har inte fått mer än någon enstaka timme hit eller dit. Samtidigt som jag och barnen har fått jullov arbetar F desto mer och vi har liksom fullt upp med det vardagliga! Lillebror har nästan putsat klart de väggar som ska putsas och sen ser jag fram emot att få bort det värsta dammlagret. Bänkskivor ska oljas, kapas och monteras. Väggskåp och köksö byggas ihop och komma på plats. Sen väntar vi på spotarna till taket och elektriker+rörmokarens sista arbete. Ja, vi har att göra helt enkelt :-).
 
Nu läggs krutet på att komma i julstämning, aktivera buskottarna och planera julhelgen. Idag drar vi till pulkabacken med T och C. Därefter julmatsshopping! Ikväll kommer moster hem också. En fredag kan väl knappast bli så mkt bättre!? ;-)
 
Kram//E
Caroline
2012-12-23 @ 09:36:31
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Det ser ju ut att bli fantastiskt snyggt! Fint med putsade väggar. Och liggande råspont. Och platsbyggda skafferiet. Och sittbänken. Tummen upp!

Kram och god jul!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0