Frejaluttanlej




Att Freja redan är 8 månader är helt galet! Jag förstår inte vart tiden tar vägen! Utvecklingsmässigt kommer hon snart göra det stora steget att ta sig fram (krypa) för egen maskin (oh lord!) och mammans någorlunda lata dagar är helt förbi :-). Just nu går det finfint att sätta henne med sin lek-korg fullproppad med leksaker, som hon sedan plockar ur, en efter en. Att ligga på mage och hasa sig bakåt tills något tar emot och det blir stopp funkar också.

Det roligaste just nu är nog att se hur hennes egna lilla person växer fram mer och mer. Från att ha varit nöjd med ALLT och hängt med på det mesta i ur och skur, visar hon nu tydligt vad HON vill. Och inte vill....:-)
Hon har blivit väldigt medveten om människorna i hennes omgivning också. Förut log hon med hela ansiktet så fort någon visade sig/pratade med henne, men nu är hon mer avvaktande och ibland riktigt blyg. Så gulligt!

Freja ÄLSKAR djur. Från början var det ju bara vår katt som fick Freja att hoppa och studsa av lycka, men nu har vi sett exakt samma entusiasm när hon träffat hundar och hästar. Hon blir helt till sig!
Hon reagerar även glatt på musik. Lördagsprogrammet "Flygande mattan" i barnkanalen har blivit en favorit för båda barnen och vi brukar köra lite disco och dansa loss framför tv:n :-). Mycket poppis!
Nu satsar jag på nedtrappning när det gällen amningen. Försöker dra ner till endast morgon och kväll för nu funkar välling/lunch och middag riktigt bra! Under "sjuktiden" hade hon en dipp och ammade mer, vilket syntes på viktkurvan, men nu verkar det ha vänt. Som vi älskar denna lilla tjej!!!

Visar några av bilderna som kommer bli förstoringar...

BTW: Tandläkarbesöket gick fint. En väldigt blyg liten kille till en början men sköterskan hanterade situationen galant och fick räkna Kottes nu 20st tänder!

Kram//E


Therese & fröna
2011-03-07 @ 21:27:20
URL: http://sorkboet.blogg.se/

Jättejättefina kort!! Älskar den med händerna och fötterna... =)

Elin
2011-03-08 @ 12:45:20
URL: http://elinpels.blogg.se/

Tack snälla du!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0