Älskade lilla viljan

 

Det händer en hel del för lilla luttan just nu. Förutom att henes egna vilja blir allt starkare (This brud har humör!) tar hon sig nu runt i hemmet på egen hand. Många nya intryck blir det! Tror det kan speglas lite i hennes, milt uttryckt, ovilja att somna för natten... Så fort vi styr stegen mot sovrummet blir hon skogstokig och sen är det krig. När man kan röra sig så pass att man kan dra sig upp till sittande eller stående, via spjälorna, kan man ju såklart inte ligga raklång på rygg för att sova!? Nejnejnej, att mamman och pappan kan få för sig nåt sånt är ren galenskap!

Jag och F jobbar på för att få Freja att inse hur skönt det är att bara ge efter för tröttheten, slappna av och somna. Men änsålänge går det sådär...

Älskade lilla viljan...

Kram//E



Emma
2011-03-24 @ 23:10:16
URL: http://minikobra.blogg.se/

Så hon kan stå nu? Måste vara min ståträning med henne i lördags som givit resultat! :P

Caroline
2011-03-25 @ 10:04:26
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Hon ser riktigt fundersam ut på första bilden, så söt! Det där med att inte vilja sova kommer jag ihåg med Leia. Det var precis som att det var för mycket som hände i kroppen och andra saker för spännande och intressanta så hon hade inte tid och ro att sova. Jobbigt var det!



Kram

Carro
2011-03-25 @ 21:25:32
URL: http://fitnessa.blogg.se/

Ha,ha! Så skönt att läsa att fler än Tove har humör ;O)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0