Semester 2011 del 2


Den huvudsakliga anledningen till att vi åkte till Skåne var ju att träffa systeryster och hennes Markus. De bor nu i Hässleholm, precis som hans föräldrar. En kväll blev vi bjudna på middag hos dem och Arvid hjälpte till med vattningen och fick åka jeep. Freja mumsade potatiskroketter och flörtade med Markus lillasyster. En trevlig kväll!


Andra dagen kollade vi in Helsingborg. Regnet öste ner så det blev ganska blött... Efter en god fika klarnade det upp och sen kunde vi traska längs den fina hamnen. Shopping också såklart!


Danmark! Vi lämnade bilen i Hässlöholm och tog tåget över Öresundsbron. Vi gick på ströget, åt stor lunchbuffé och hittade den fina butiken "Söstrene Grene". Jag var helt överlycklig därinne, de hade sååå mkt!! Sen satte vi kurs mot...

...TIVOLI! Det var riktigt mycket folk så vi gick mest runt och tittade. Arvid fick åka "sagotunnel" och flygplan med pappan, och båt med mig. Freja var som allra nöjdast när hon fick busa med moster Emma och Markus på en parkbänk :-). Tiden gick så fort och strax innan 19 åkte vi med tåget "hem" igen. En väldigt trött familj den kvällen!

♥♥♥

Kram//E





Anonym
2011-07-25 @ 21:10:54

Sååå underbara bilder från er semester

Puss o puss




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0