Farväl tjockis

 

Igår kom vår nya tv med posten så vi var väldigt ivriga och spända på hur den såg ut! Den är ju inte bara större än den gamla utan mkt snyggare också :-). Och bilden, som vi varit lite orolig över, var över förväntan!

När F kom hem från jobbet for vi iväg till Väddö och faster K som fyller år idag! Arvids och Frejas storkusiner var där och Arvid levde runt med dom nästan hela kvällen. Vår vilding hade väldigt kul, men var helt slut i när vi skulle hem...Hans sovtider är helt rubbade nu under "jullovet" och kvällarna blir allt senare. Egentligen ganska mysigt och sovmornarna är ju alltid ett plus, men imorgon blir den sista sena kvällen innan vi tar tag i hans kvällsrutiner igen! det är ju iaf nyårsafton så det passar ju bra :-).

Nu ska jag fila vidare på vå nyårsmiddag. Vi kommer fira ett lugnt nyår, bara familjen och det känns faktiskt riktigt skönt...Med två småbarn är det lugnast så.

Kram//E


Anne
2010-12-30 @ 22:43:13
URL: http://blupplan.blogspot.com

Åh, tack så mycket!:) Är inte så haj på detta med renovering, men blev grymt nöjd. Det är en djungel när det kommer till tapeter och det va inte lätt att hitta. Lycka till med letandet och ha det så bra!:)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0